Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Matthijs Vlaardingerbroek

 

Dit ben ik

Mijn naam is Matthijs Vlaardingerbroek en ik ben een echte creatieveling, die als verhalenverteller en buikspreker door het land reist. Ik doe niets liever dan op creatieve wijze met kinderen en geloven bezig te zijn. Is het niet door de honderden voorstellingen, dan wel door mijn website. Ooit begonnen als hobby, nu uitgegroeid naar een professionele site met honderden ideeën voor kinderwerkers en leerkrachten. Het leukste vind ik om thuis gekke proefjes uit te denken en deze dan aan belangrijke lessen uit de Bijbel te koppelen, zodat kinderwerkers deze kunnen inzetten in het prachtige werk dat ze doen!

 

Mijn bijdrage aan de conferentie

Workshop: Voorbij het handen vouwen en de ogen dichtdoen
Als we bidden met kinderen doen ze hun ogen dicht. Maar komen ze hierdoor ook echt in contact met God? Is dit de beste manier om kinderen met hun hemelse Vader te laten communiceren? Ga mee op een ontdekkingstocht naar creatieve vormen van gebed en ontdek een interactief feest waar iedereen aan mee kan doen!

Workshop: De leukste creatieve ideeën voor je kinderwerk
Hoe maak je het kinderwerk net wat sprankelender en spannender? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen je lessen niet alleen onthouden, maar dat ze er weken later nog over praten? Leuke, eenvoudige en krachtige tips geven je alle tools om hier zelf mee aan de slag te gaan!

Naast mijn workshops ben ik ook te zien in het plenaire programma om met een creatieve goocheltruc of objectles om de excellente boodschap net even anders uit te lichten.
 

Zo kun je mij bereiken/ volgen

Website: www.creatiefkinderwerk.nl

E-mail: info@matthijsvlaardingerbroek.nl