Rondom Het Kind

Aanmelden

Jirska Alberts


Dit ben ik:

Mijn naam is Jirska Alberts (40). Ik ben getrouwd met Jefta en samen hebben wij drie kinderen: Lieke (7), David (5) en Norah (2). We wonen in Baarn, maar kerken al heel lang in de Evangelie Gemeente Zeist waar we ons met nog twee stellen inzetten als oudsten van de gemeente. Naast het gezin en de kerk werk ik nog 20 uur in de week bij Compassion, een internationale kindontwikkelingsorganisatie.
Ik ben ontzettend enthousiast en gepassioneerd over Gods koninkrijk. Zo vaak sta ik versteld van wat God doet in het leven van mensen. Zo vaak ben ik onder de indruk van het potentieel dat ik in mensen zie, flitsen van dat koninkrijk van God. Ik vind het bijzonder om mijn aandeel te leveren in de gemeente: lokaal, in ons land en wereldwijd.

Mijn bijdrage aan het plenaire programma van de conferentie:
De grootheid en de heiligheid van God, die is eigenlijk niet te bevatten. Toch realiseerde ik me met kerst opnieuw dat God in diezelfde hoedanigheid zo klein werd dat ik Hem in mijn armen had kunnen houden. Hij kwam als een kind. In de voorbereidingen richting de conferentie is dat wat mij raakt en waarover ik met Hem in gesprek ben. Want wat doet dat met mijn visie op mijn eigen kinderen, de kinderen waarvoor ik werk bij Compassion en de kids in mijn kerk? Hoe beïnvloedt dit mijn eigen geloofsleven als kind van God en de manier waarop ik met kinderen omga? Ik zie ernaar uit om mijn ontdekkingen met je te delen!

Zo ben ik te bereiken/volgen:
www.jirskaalberts.nl