Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Janny Budding en Gwenda Visscher

 

Dit ben ik

Mijn naam is Janny Budding en ik werk als coach en trainer bij Xpand. Ik houd me met overtuiging en plezier bezig met de ontdekking en ontwikkeling van identiteit, passie en effectiviteit. Ik heb als doel mensen, teams en organisaties tot hun recht te laten komen en gezond te laten functioneren. Mijn stijl kenmerkt zich door: empathie, enthousiasme en doelgerichtheid.

Mijn naam is Gwenda Visscher. Ik coördineer het kinderwerk in de VEZ in Zwolle en stuur 450 vrijwillige kinderwerkers aan.

Samen hebben wij een training ontwikkeld waarbij kinderwerkers hun competenties ontdekken en uitgedaagd worden in hun kracht te gaan staan.

 

Mijn bijdrage aan de conferentie

Workshop: Ontdek je plekje

Op de conferentie mogen wij samen met jullie nadenken over de kracht van een team waarin ieder zijn eigen unieke schakel vormt. Schakels die elkaar versterken als je samen hetzelfde doel voor ogen hebt en als je elkaar een plek en ruimte geeft. Samen groeien in je team in de kracht van het elkaar herkennen en erkennen en elkaar stimuleren in ieders unieke bijdrage. Wat heeft God jou gegeven wat jij in mag brengen op jouw plek? Zodat jullie als team samen de hoogte, breedte, diepte en wijdte van God zult ontdekken en doorgeven. We reiken tijdens de workshop praktische tools aan die jij voor jezelf en in jouw eigen team kunt inzetten.
 

Zo kun je mij bereiken/ volgen

Website:
www.vezwolle.nl
xpand.eu/nl

E-mail:
kinderwerk@vezwolle.nl
j.budding@xpand.eu