Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Erik Bolhuis en Richard van Oosterhout

 

Dit ben ik

Mijn naam is Erik Bolhuis, 47 jaar en getrouwd met Annelien. Wij zijn ouders van vijf jongens tussen de 17 en 5 jaar oud. Ik ben werkzaam als directeur bij De Herikon. De slogan die wij wereldwijd voeren is: bereiken van kinderen (met het Evangelie) en versterken van kerken/gemeenten. Persoonlijk wil ik een enthousiaste aanmoediger zijn van (jonge) mensen zodat ze tot hun bestemming in Christus komen.

Mijn naam is Richard van Oosterhout, 41 jaar, getrouwd met Talitha en papa van twee dochters van 3 en 5 jaar. Ik heb een grote passie voor kinder- tiener- en jeugdkampen en ben inmiddels ruim 20 jaar betrokken bij Stichting Onvergetelijke Zomerkampen. Ik heb een theologische achtergrond, heb jarenlang in de ICT gewerkt en ben nu werkzaam in de non-profit sector. Ik hou er van om jonge mensen te coachen en uit te dagen na te denken over het verschil tussen hoofd- en bijzaken.

 

Mijn bijdrage aan de conferentie

Workshop: De allerbeste kampleider!

Juist kampen bieden exce!!ente mogelijkheden voor deelnemers en kampleiders. Een kamp biedt mogelijkheden die niet altijd haalbaar zijn tijdens ‘gewone’ activiteiten. Omdat je gedurende een aantal dagen heel intensief met elkaar optrekt, worden relaties gevormd en verdiept. Veel kinderen komen tot de meest exce!!ente keuze in hun leven juist op een kamp. Kampleiding maakt een exce!!ente groeispurt door in wie ze mogen zijn in Christus door beschikbaar te zijn. Graag willen wij de woorden bereikbaar, beschikbaar, bruikbaar verder uitdiepen in dit kader.
 

Zo kun je mij bereiken/ volgen

Website:
www.deherikon.nl
www.onvergetelijkezomerkampen.nl


E-mail:
erikbolhuis@deherikon.nl
info@onvergetelijkezomerkampen.nl

Twitter: @zomerkampen