Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Corina Nagel

 

Dit ben ik

Mijn naam is Corina Nagel-Herweijer, getrouwd met Ruth en moeder van twee zoons. Momenteel rond ik mijn studie onderwijskunde af. In mijn werk verbind ik deze opleiding graag met mijn vorige opleidingen: HBO theologie en docent godsdienst. Vanuit mijn bedrijfje ‘Luonnos’ bied ik training, advies, onderzoek en materiaalontwikkeling op het terrein van godsdienstonderwijs en geloofsopvoeding. Daarnaast werk ik ook zelf met kinderen en tieners: als docent godsdienstig vormingsonderwijs op de openbare basisschool en als catecheet. Op beide plekken zet ik ‘Godly Play’ regelmatig in.

 

Mijn bijdrage aan de conferentie

Workshop: Kennismaken met Godly Play

Iedere keer als ik ‘Godly Play’ gebruik, ben ik verrast door de ontdekkingen die kinderen, tieners, maar ook volwassenen in een Bijbelverhaal doen. Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met ‘Godly Play’ door ook jou een verhaal (schepping) te vertellen en dit met elkaar verder te verkennen. We gebruiken deze ervaring om wat meer zicht te krijgen op deze bijzondere benadering van zowel het Bijbelverhaal als de kinderen.
Binnen Godly Play ligt de nadruk op spel: je kunt over God praten en zo proberen te vertellen wie God is, maar God kan ook ontmoet en ontdekt worden in een spel van zoeken, vinden en creëren. Dit spel gaan we tijdens de workshop voor de eerste keer spelen.
 

Zo kun je mij bereiken/ volgen

Website: www.godlyplay.nl

E-mail: info@godlyplay.nl

Twitter: @Corina_Nagel