Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Bert Reinds en Henk van Dam

 

Dit ben ik

Bert Reinds: Ik ben getrouwd met Willemien. We hebben 5 zonen, 3 schoondochters en 4 kleinkinderen. Ik ben werkzaam als orthopedagoog, trainer, coach en auteur vanuit mijn praktijk

Henk van Dam: Ik ben getrouwd met José. Ons samengestelde gezin bestaat uit 7 kinderen in de leeftijd van 20 tot 34 jaar, daarnaast hebben we 3 kleinkinderen. Ik ben werkzaam als toeruster voor Radar, als voorganger van de Vrije Evangelische Gemeenten van Zwolle en Meppel en als parttime docent godsdienst in het voortgezet onderwijs.

 

Mijn bijdrage aan de conferentie

Workshop: Tot de dood ons scheidt...

In deze workshop gaan we het thema van twee kanten belichten. Henk heeft een echtscheiding achter de rug en is bovendien voorganger in twee gemeenten. Vanuit die beide ervaringen zal hij een bijdrage leveren. Bert zal als orthopedagoog dieper ingaan op effecten van een echtscheiding op kinderen en hoe je er, gelet daarop, als ouders en als kerk op een goede manier voor hen kunt zijn. Die beide invalspoorten leiden zonder twijfel tot een praktijkgerichte, leerzame en verhelderende workshop.
 

Workshop: Een nieuwe start, een nieuwe uitdaging!
Een samengesteld gezin kun je vergelijken met een veelkleurig landschap. Het inkleuren wordt vaak beleefd als een rollercoaster. Wat vraagt dat proces van ouders en van kerkleiders? Hoe kan het nieuwe gezin toch een bouwplaats blijven? Met deze en andere vragen gaan we in deze workshop aan de slag.

 

Zo kun je mij bereiken/ volgen

Website:
www.meandmyhouse.nl
www.radar-geloveninopvoeding.nl

E-mail:
bertreinds@meandmyhouse.nl
info@radar-geloveninopvoeding.nl

Twitter: @bertreinds