Rondom Het Kind

Aanmelden

 

Richard van Oosterhout en Peter Madern

 

Dit zijn wij

Mijn naam is Richard van Oosterhout. Ik ben 39 jaar oud, getrouwd met Talitha en ik ben de trotse papa van twee prachtige dochters van 1 en 3 jaar. Ik ben ruim 20 jaar betrokken bij de kampen van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen, als deelnemer, kampleider en bestuurslid. Ik heb een theologische achtergrond, heb jarenlang als projectleider in de ICT gewerkt en ben nu werkzaam in de non-profit sector, ook op het vlak van het aansturen en toerusten van jonge enthousiaste vrijwilligers. Ik hou er van om mensen uit te dagen na te denken over het verschil tussen hoofd- en bijzaken. Dus pas maar op!

Mijn naam is Peter J. Madern en ik ben de oprichter en directeur van Camps4Kids. Ik ben getrouwd met Sara en wij zijn gezegend met 3 jongens van 15, 13 en 11 jaar. Ik ben een bouwer, een entrepreneur, iemand die dingen voor elkaar wil brengen, maar waar ik echt van kan genieten is wanneer kinderen dichtbij het vaderhart van God komen. Ik ben twaalf jaar werkzaam geweest bij Compassion, een plek waar ik heb mogen leren hoeveel liefde God voor kinderen heeft. Daarna wilde ik mij inzetten voor kids in Nederland. Het werden kinderkampen en Camps4Kids was geboren.

 

Onze bijdrage aan de conferentie

Als er iets relationeel kinderwerk is, dan is het wel een week lang op kamp met elkaar! Dat is een week lang cadeautjes uitpakken waarbij plezier hebben moeiteloos wordt afgewisseld met meer serieuze momenten met een impact voor de rest van je leven.

Een workshop over de unieke kansen die een christelijk kamp biedt als aanvulling op het kerkelijk kinderwerk. Maar ook: waar liggen de grenzen en valkuilen van pastoraat in de context van de kortstondige intensiteit? Waar moet je op letten als kampleider? Hoe ga je om met contacten ná de kampweek? Voor iedereen die wel eens leiding is geweest of overweegt om het te worden.

Workshop: Kort en krachtig! (kansen van kinderkampen)

 

Zo kun je ons bereiken/ volgen

Website: www.onvergetelijkezomerkampen.nl / www.Camps4Kids.nl

E-mail: info@onvergetelijkezomerkampen.nl / wijzijn@Camps4Kids.nl

Twitter: www.twitter.com/zomerkampen / www.twitter.com/petermadern